Brian Mikkelsen, erhvervsminister:

Her er en bog som giver en håndfast og jordnær inspiration til hvordan flere privatpersoner kan bruge lidt af deres opsparing til at investere i startups. Det er vigtigt, at det ikke kun er velhaversegmentet, der investerer I aktier. I denne forbindelse er Angel Business et glimrende indspark I debatten. Jeg kan kun sige : Læs den og kom i gang.

Susanne Odgaard, grundlægger af CURIE og Institute of Innovative Thinking:

For mange mennesker er det at investere i en startup en kompliceret, risikabel og ukendt disciplin. Det er et dilemma, da mange af os gerne vil investere, hvis muligheden er der. Fra mine netværk ved jeg, at også mange erhvervskvinder efterspørger mere viden om det at investere i aktier. Bogens hensigt om at skabe en ukompliceret indføring i investeringsdisciplinen er derfor et ambitiøst projekt, som vil være meget nyttigt for at skabe en langt stærkere aktiekultur i Danmark.

Preben Damgaard, CEO for investeringsselskabet Damgaard Company A/S:

Jeg har fulgt det danske business angel miljø i mange år, og jeg kan se, at der spirer dynamiske startups som aldrig før i disse år. Men der mangler noget. Langt de fleste vækstvirksomheder har behov for finansiel hjælp i startfasen. Her kniber det. Jeg er derfor begejstret for at se en bog som denne, der sort på hvidt viser, hvordan man investerer i unoterede selskaber, og at det er til stor gavn for både inestorer, startups og det danske samfund.

Ilse jacobsen, stifter Ilse Jacobsen Hornbæk og business angel:

Jeg er sådan en ”kan selv, vil selv-type”. Her er en bog, der hjælper andre til ”kan selv, vil selv og gør selv”, når det handler om at investere i unge iværksætter-virksomheder med fart på. Det synes jeg er skønt. Jeg siger altid: ”Det er viljen, der skaber styrken til at kunne”.

Jørgen M. Clausen, bestyrelsesformand Danfoss A/S:

Denne bog rammer et udækket og vigtigt behov. Nemlig at styrke aktiekulturen i Danmark, ved at klæde almindelige danskere på til at investere i de nye vækstvirksomheder, der skal skabe landets fremtid. Jeg hilser derfor denne bog velkommen.

Køb AngelBusiness på saxo.com